Fostul Guvern Chicu a fost criticat dur, în cadrul dezbaterilor electorale din această seară de la Jurnal TV, pentru modul în care a gestionat criza pandemică.

„Felul cum au fost gestionate lucrurile nu sunt nici pe departe demne de o notă. Dacă ar fi să-i dăm o notă de la 1 la 10, un 2 și acela ar fi cu minus. Foarte multe lucruri au fost făcute cum nu trebuie. Cel mai urât lucru este că au făcut din sănătatea oamenilor un lucru politic. La fel, ajutorul primit din partea României a fost primit de parcă tot ei ne-au fost datori”, a declarat Ion Burlacu, candidat pe lista Partidului „Legii și Dreptății”, care este medic de profesie.

De asemenea, un alt medic care este candidat din partea Partidului „Puterea Oamenilor”, Mihai Stratulat, a vorbit despre corupția din sistemul medical.

„Dacă sunt numiți directori de spitale pe criterii politice și ei achită câte 100-150 de mii de euro, această persoană nu are decât un singur gând, să-și recupereze banii investiți și nicidecum să dezvolte instituția”, a menționat Mihai Stratulat.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD