Gigi Becali a apărut desculţ într-o benzinărie din România şi a avut o apariţie uluitoare. Patronul de la FCSB a apărut desculţ într-o benzinărie din România, iar imaginea a devenit virală.

Gigi Becali continuă să surprindă la fiecare apariţie publică. Patronul de la FCSB a apărut într-o fotografie pe Tik Tok fără încălţăminte într-o benzinărie. Patronul de la FCSB s-a dat jos din maşină pentru a face o fotografie cu un fan. Becali s-a dat jos din maşină în şosete, scrie fanatik.ro.

Imaginea cu patronul de la FCSB desculţ a devenit virală într-un timp scurt şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali. Patronul de la FCSB este cel mai bogat om din fotbalul românesc. Pe locul 2 în acest top se află Dan Şucu, acţionarul celor de la Rapid. Gigi Becali este, de departe, cel mai bogat om din fotbalul românesc. Becali are o avere cuprinsă între 325 şi 425 milioane de euro. La mare distanţă în topul celor mai bogaţi oameni din fotbalul românesc se află Dan Şucu, scrie spynews.ro.

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali. Topul celor mai bogaţi oameni din fotbalul românesc

  • 1. Gigi Becali 325-425 imobiliare, fotbal;
  • 2. Dan Șucu 135-145 mobilă, presă, fotbal;
  • 3. Nicolae Badea 87-93 IT, retail, fotbal;
  • 4. Vladimir Cohn 65-70 hârtie, fotbal, imobiliare;
  • 5. Cosmin Olărioiu 46-50 fotbal, HoReCa;
  • 6. Mircea Lucescu 34-38 fotbal, imobiliare;
  • 7. Gheorghe Hagi 29-35 fotbal, turism;
  • 8. George Țucudean 23-25 mobilă, spa, HoReCa;
  • 9. Valeriu Iftime 22-24 energie, IT, fotbal;
  • 10. Cristi Chivu 22-24 fotbal.

Ce studii are Gigi Becali și cât l-au ajutat să facă avere

Ce studii are Gigi Becali și cum putea să ajungă mecanic auto. Latifundiarul din Pipera e unul dintre cei mai bogați oameni din România, dar cât l-au ajutat studiile pe Becali în afacerile sale?

 

Deși se crede că nu mai există secrete despre Gigi Becali, ies la iveală detalii ascunse din trecutul miliardarului. Nimeni n-a știut până acum ce studii și ce pregătire profesională are miliardarul. Gigi Becali a absolvit liceul „Iuliu Maniu” din București. După ce a terminat ciclul licel, acesta a urmat drumul firesc pe care îl urmau toți tinerii din perioada respectivă. A învățat o meserie.

Ca toată lumea, Becali a fost nevoit să învețe ceva din care să-și câștige pâinea, cu mult înainte să facă milioane de euro. Așa a ajuns să obțină un atestat de mecanic auto, după ce a terminat liceul, conform playtech.ro.

Ulterior, după ascensiunea sa, Becali a urmat o facultate, la insistențele familiei. Doar că nu a terminat-o niciodată. În 2005 a început cursurile la Facultatea de Drept de la Universitatea Ecologică, când deja era implicat în fotbal, afaceri și politică. Becali a abandonat facultatea, din cauza programului aglomerat.

Studiile nu l-au ajutat niciodată pe Gigi Becali în afacerile care l-au îmbogățit.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD