Gerard Pique a acceptat că vorbească, pentru prima dată, despre despărțirea de Shakira. Fostul fotbalist de la Barcelona a declarat că oamenii nu știu nimic din ceea ce s-a întâmplat în realitate, dar nici nu a dezvăluit ce a cauzat ruptura din cuplu.

Fostul fundaș a participat la emisiunea „El món a RAC1”, alături de Jordi Basté, unde a vorbit despre povestea controversată a despărțirii sale de cântăreața columbiană. Versiunea lansată de Shakira, chiar prin intermediul versurilor unor melodii, a fost că Gerard Pique a fost infidel și că ar fi început relația cu Clara Chia, înainte să o termine pe cea oficială au artista sud-americană.

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase”, a spus fostul fotbalist, lăsând să se înțeleagă că toate informațiile despre el nu îl afectează deloc. „Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță”, a adăugat el.

Circ și spectacol

 

Gerard Pique a explicat și motivul pentru care a ales să tacă timp de un an, susținând că nu poate ieși mereu să nege informațiile apărute despre el. „Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat”.

Pentru Piqué, toate aceste discuții despre el „fac parte din circ și din spectacol, că oamenii își dau cu părerea fără să știe”. „În viața mea nu se schimbă nimic din cauza a ceea ce se spune, nu contează. Mă ajută, în ultimii ani ai carierei mele am trăit asta și m-am descurcat destul de bine”, a spus el.

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud și au împreună au doi copii, Sasha și Milan. Acum, fostul fotbalist se iubește cu studenta de 24 de ani Clara Chia Marti.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD