Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu un comentariu, după de 17 judecători de la Curtea de Apel au depus cereri de demisie. „Sunt foarte finuți, foarte sensibili. Schimbările climatice, politice, evaluările îi deranjează. La treabă, la treabă, oameni buni”, a declarat speakerul, scrie Unimedia.

„Unii atât de tare s-au emoționat, că au început a depune cereri de plecare din sistem. Sunt foarte finuți, sunt foarte sensibili. Schimbările climatice, politice, evaluările îi deranjează. La treabă, la treabă, oameni buni. Și atunci când o să fie evaluați, evaluatorii o să se uite cine și ce dosar a condus, care a fost finalitatea lui. Dar dacă l-a murat ani de zile, până i-a trecut termenul de prescripție, e clar că omul a așteptat pensia”, a declarat Igor Grosu.

Demisii cu duiumul la Curtea de Apel Chișinău. 17 judecători pleacă din funcție. Cererile de demisie ale magistraților se regăsesc pe agenda Consiliul Superior al Magistraturii și urmează examinate în ședința din 7 mai curent.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD