O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi! 

Horoscop 1 mai 2024 - Taur

E animație la voi, chef de viață, de petrecere, să ieșiți la plimbare, la picnic, poate vă sărbătoriți, și o să fie o atmosferă în ton cu sărbătoarea de azi.

Prieteni mai vechi, mai noi, vă caută să petreceți nu numai ziua de azi, poate și următoarele dacă plecați împreună la distracție.

Horoscop 1 mai 2024 - Gemeni

Vă întoarceți buzunarele pe dos ca să treceți în revistă târgurile de sezon, să intrați în starea de petrecere, să le puteți lua celor dragi ce-și doresc.

Se poate să întâlniți pe cineva cu care să vă completați frumos, sufletește, și să vă meargă bine în relație.

Horoscop 1 mai 2024 - Rac

O să vă invite cineva într-o excursie și dacă nu v-ați făcut, deja, un program o să vă duceți, că aveți nevoie și de puțină mișcare și de revăzut prieteni pe care îi aveți la suflet.

Poate ieșiți undeva în natură să vă bucurați de acest 1 mai că e minunată retrairea acestei tradiții.

Horoscop 1 mai 2024 - Leu

Apare cineva care vă poate face viața mai frumoasă și o să aveți timp să vă cunoașteți și să vedeți dacă vă armonizați, așa cum v-ați dorit.

O să vă încânte invitația la o sindrofie, că sunt oameni cu care nu v-ați mai întâlnit de multă vreme și prilejul e minunat.

Horoscop 1 mai 2024 - Fecioară

E lume dornică să vă revadă, poate și vouă v-au lipsit acei oameni și o să faceți cumva să vă întâlniți la mare sau la munte, nu neapărat pe la casele voastre.

O să vă dați întâlnire cu rude și cu prieteni ca să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri, sau sărbătoarea, în sine, să fie motivul.

Horoscop 1 mai 2024 - Balanță

Se observă un confort afectiv semn că se adună prietenii, așa cum v-ați înțeles și o să organizați o petrecere fie acasă, fie prin țară, pe undeva.

O să puteți remarca pe cineva care să vă pice cu tronc, dacă n-aveți pe nimeni și să fie punctul de pornire al unei relații de dragoste.

Horoscop 1 mai 2024 - Scorpion

Se poate să se reunească grupul cu care plecați în vacanțe și să dați o fugă în vreo țară vecină, să vă întoarceți diseară, mâine, sau să petreceți și sărbătorile pascale pe-acolo.

Relația cu partenerul de cuplu poate deveni și mai serioasă și să fiți gata de căsătorie, dacă n-ați făcut-o până acum.

Horoscop 1 mai 2024 - Săgetător

Energie, entuziasm, chef de plimbare, de distracție, strângeți ceva provizii și o porniți la drum, chiar și până la pădure, la un picnic cu prietenii, sau în doi.

Prietenii vă cheamă și o să faceți tot posibilul să ajungeți și pe la ei ca să faceți un drăgaț, să schimbați o vorbă.

Horoscop 1 mai 2024 - Capricorn

Se poate să vă ocupați de treburile gospodărești în prima jumătate a zilei și să aranjați ceva și pentru după-amiaza, măcar o trătăție pentru prieteni.

La un party, undeva o să vă curteze un angajator care poate fi și o persoană de încredere și să vă și așa ceva.

Horoscop 1 mai 2024 - Vărsător

Un grup care vrea să vă ia pe sus într-o excursie de-o zi, dar se poate chiar mai mult de-atât că mai sunt zile libere și aveți timp să vă întoarceți până de Paște.

O vizită neașteptată, dar foarte bine făcută ca să petreceți împreună o zi de plimbare, de trecut în revistă târguri, serbări.

Horoscop 1 mai 2024 - Pești

Prietenii vă doresc prin preajmă și o să vă duceți la un grătar, poate plecați și în excursie dacă vă așteaptă cineva la masă în alt oraș.

O să cheltuiți niște bani ca să le luați ai lor ce și-au dorit ca să se simtă ca e sărbătoare.

Horoscop 1 mai 2024 - Berbec

E rost de distracție și se observă și o răscolire în contul bancar că vreți să le faceți surprize ai lor ca să mai uite de stres.

O să ieșiți la o socializare, se poate să plecați și în excursie până la mare, sau la munte că energie aveți pentru de toate. 

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD