Ianis Hagi(25 de ani) a ajuns în atenția Barcelonei. Pe site-ul clubului a apărut un articol despre jucătorul român. Ce au scris catalani despre fiul lui Gheorghe Hagi?

În etapa a 23-a din La Liga, Deportivo Alaves, echipa la care joacă Ianis Hagi, se va confrunta cu Barcelona într-un meci spectaculos.

Într-un articol publicat pe pagina oficială a clubului, catalanii au prezentat următorul adversar din campionat. Ianis Hagi a fost unul dintre jucătorii incluși în prezentarea clubului Deportivo Alaves.

Mai exact, la rubrica ”Conexiuni cu Barca”, catalanii au scris despre fiul lui Gheorghe Hagi următoarele:

„Ianis Hagi, care vara trecută s-a transferat de la Rangers, este fiul starului de la Barcelona și al naționalei României din anii ’90, Gheorghe Hagi”, se precizează pe site-ul clubului Barcelona.

Ianis Hagi a participat la 18 meciuri pentru Deportivo Alaves, dar în mare parte a fost rezervă, ceea ce l-a limitat la doar 753 de minute jucate pentru echipa spaniolă. Cu toate acestea, fotbalistul român a reușit să înscrie de două ori și să ofere o pasă decisivă în această perioadă.

Ianis Hagi, criticat de jurnaliștii spanioli. Ce părere au ibericii despre fiul lui Gheorghe Hagi

Înaintea acestei partide, Barcelona, aflată într-o perioadă mai puțin favorabilă. Mai mult, echipa se confruntă cu găsirea unui înlocuitor pentru Xavi. Catalanii se situează pe locul patru în clasamentul La Liga, având un total de 47 de puncte. În schimb, echipa lui Ianis Hagi ocupă poziția a 11-a în clasament, cu un total de 26 de puncte acumulate în cele 22 de etape disputate.

În urmă cu puțin timp, jurnaliștii iberici l-au criticat pe Ianis Hagi. Aceștia au menționat că internaționalul român ar trebui să manifeste mai multă determinare și agresivitate pe teren.

„Nahuel Tenaglia, Carlos Benavídez și Abde Rebbach, de exemplu, au confirmat deja când au avut ocazia și au nevoie doar de alții precum Álex Sola, Ianis Hagi, Xeber Alkain sau Giuliano Simeone să facă același lucru. Cu cât Luis García are mai mulți războinici lângă el, cu atât Alaves va avea rezultate mai bune și nu va mai scădea nivelul în repriza secundă”, au scris jurnaliștii spanioli într-un articol publicat recent.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD