Lionel Messi (36 de ani) este implicat, fără voia sa, într-un scandal imens. Publicația braziliană Direto Do Miolo scrie că Lionel Messi a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo și că cei doi se află ”în pragul divorțului”, scrie digisport.ro.

Sofia Martinez a decis să rupă tăcerea și să spună totul

Sursa citată a transmis că Lionel Messi și-a înșelat soția cu Sofia Martinez, o jurnalistă din Argentina, apropiată de echipa națională.

La mai puțin de o săptămână de la apariția articolului, Sofia Martinez (FOTO, în galeria de mai jos) a rupt tăcerea și a comentat speculațiile privind o posibilă relație cu Lionel Messi.

”Nu, nu e nimic adevărat. Leo îi tratează pe toți jurnaliștii foarte bine, cei care se comportă frumos cu el, pentru că îi plac. Singura diferență la mine este că sunt femeie, astfel că pot apărea astfel de lucruri”, a spus Sofia Martinez pentru ”Generation F”.

După calificarea Argentinei în finala Cupei Mondiale din decembrie anul trecut, Lionel Messi și Sofia Martinez au fost protagoniștii unui moment devenit viral. 

Sofia Martinez a ținut neapărat să-și arate aprecierea față de Lionel Messi și să evidențieze calitățile umane ale fotbalistului, iar totul s-a transformat într-un monolog de 40 de secunde, pe care jucătorul l-a ascultat.

”Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău.

Ai marcat viața fiecăruia, iar asta trece dincolo de orice trofeu, inclusiv al Cupei Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta și de aceea vreau să-ți mulțumesc și să-mi arăt recunoștința pentru că la aduci fericire foarte multor oameni.

Sper că primești aceste cuvinte bine, pentru că eu chiar cred că există ceva mai important decât câștigarea Cupei Mondiale, iar tu îl ai deja. Mulțumesc, căpitane”, i-a spus Sofia Martinez lui Lionel Messi.

În timp ce asculta monologul jurnalistei, Lionel Messi a avut mai multe reacții care s-au popularizat pe rețelele sociale. Argentinianul a privit la un moment dat stânjenit, a zâmbit, vizibil emoționat, iar ulterior a lăsat capul în pământ preț de câteva secunde.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD