Luni seară, 16 octombrie, a avut loc meciul dintre Bosnia și Portugalia, în preliminariile EURO 2024. Meciul s-a jucat la Zenica și nu a fost lipsit de evenimente. Chiar din prima repriză, Cristiano Ronaldo a fost atacat de un fan, care a reușit să pătrundă pe teren. Mai mult, acesta nu a fost sigurul incident al meciului. 

Meciul dintre Bosnia și Portugalia, terminat cu scorul de 0-5, a fost unul marcat de evenimente neprevăzute, iar în centrul tuturor a stat chiar Cristiano Ronaldo. Starul lui Al Nassr a fost luat în vizor de către fanii echipei adverse și a fost atacat chiar în timpul meciului. Cum a reacționat fotbalistul?

Cristiano Ronaldo, momente de panică

Meciul de seara trecută nu le-a adus prea multă bucurie bosniacilor. Echipa Portugaliei s-a impus categoric în teren și a reușit să își adjudece victoria cu un scor de 0-5. Jocul a fost greu de urmărit pentru bosniaci, pe care scorul de pe tabelă nu i-a bucurat prea tare.

 

Astfel, spre finalul primei reprize, când portughezii marcaseră deja de patru ori, Cristiano Ronaldo a avut parte de un moment tensionat. Acesta a fost atacat de un fan care a sărit din tribună și s-a năpustit fix în direcția sa. Bărbatul era un susținător al Bosniei și s-a arătat destul de recalcitrant.

După ce a pătruns pe teren, fanul s-a dus direct la Cristiano Ronaldo și a încercat să-l îmbrâncească. Însă, mai mulți stewarzi au fost vigilenți și au reacționat rapid, înconjurându-l pe bărbat și încercând să îl îndepărteze de star. În cele din urmă, fanul a fost imobilizat, însă starul lui Al Nassr nu a scăpat teafăr. Acesta a fost călcat pe picior.

După acest incident, partida s-a reluat, însă nu a mai durat mult până când un alt fan a reușit să pătrundă pe teren. De această dată, un spectator a pătruns pe teren la pauză, însă cu intenții pașnice. Acesta l-a avut în vizor tot pe Cristiano Ronaldo și a încercat să obțină o fotografie cu el.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Carolin Minciuc