Ieri pe aeroportul din Chișinău a fost reținută politiciana de opoziție Victoria Șapa. Ea a fost percheziționată și ținută timp de mai multe ore într-una din încăperile aeroportului fără nicio explicație, fără apă și mâncare.

Dar cel mai surprinzător lucru este că polițiștii de frontieră au recunoscut de fapt că aceste acțiuni se desfășoară la indicația guvernării actuale!

"Ieri am venit acasă, în iubita mea Moldovă. Am fost percheziționată pe aeroportul din Chișinău. Mi s-a dat o hârtie în care era indicat că nu s-a găsit nimic ilegal. Și timp de câteva ore m-au ținut într-una din încăperile aeroportului fără nicio explicație, fără apă și mâncare. Așa acționează acum poliția de frontieră - după cum au spus, la ordinul venit de sus, nu de bună voie. Același lucru l-au spus și polițiștii de frontieră care m-au percheziționat, fete tinere", a comentat situația Victoria Șapa.

Ea a adăugat că același lucru se întâmplă cu toți cei care vin de la Moscova.

„Nu le e milă nici de bunici. Cât timp Sandu va continua să-și bată joc de oameni?” - a adresat o întrebare logică Victoria Șapa.

Menționăm că cetățenii Republicii Moldova au dreptul la libera circulație, la respectarea demnității și integrității personale, indiferent de convingerile pe care le au.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD