Bărbatul în mașina căruia care a urcat Ana-Maria, tânăra însărcinată de 19 ani din Orhei, iar de atunci este de negăsit, a primit mandat de arest preventiv. Acesta își va petrece următoarele 30 de zile în penitenciar.

Demersul procurorilor a fost admis vineri 19 aprilie, de magistrații judecătoriei Orhei. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de Violina Moraru, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale (PG).

Șoferul de 45 ani a fost identificat și reținut pe data de 16 aprilie, însă refuză în continuare să colaboreze cu ancheta.

Între timp, Poliția Națională anunță că în comun cu angajații altor subdiviziuni specializate, voluntari, vânători și localnici, o caută în continuare pe Ana-Maria. Întrucât au apărut noi circumstanțe, oamenii legii au extins căutările și în raionul Telenești.

Ultima dată când a fost văzută, tânăra purta pantaloni negri, maiou alb și o bluză neagră.

 

Semnalmente: înălțimea 1.65 m, păr castaniu, ochi căprui. Persoanele care au văzut-o sau cunosc locul aflării tinerei, sunt rugate să sune la 112.

Amintim că tânăra de 19 ani, dintr-o localitate din Orhei, care a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din Orhei la data de 12 aprilie, ora 21:00, iar de atunci este de negăsit.

 

Pe data de 16 aprilie, mașina în care a urcat fata a fost localizată, iar șoferul acesteia identificat și găsit. Totodată, oamenii legii au ridicat și zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD