Tragedie în România în săptămâna patimilor! O copilă de doar patru ani a murit după ce ar fi mâncat pește cumpărat de la magazinul din sat. Bunica acesteia a decedat imediat după ce a aflat ce s-a întâmplat cu nepoata. De asemenea bunicul copilei se află și el în spital.

Zece persoane, patru copii și șase adulți au consumat același produse, pește congelat, produse din porc și gogoși. Fetița de patru ani a fost prima care a avut grețuri și vărsături, simptomele unei toxiinfecții alimentare. 

Câteva ore mai târziu și bunica fetiței a acuzat aceleași probleme. Ambele au fost preluate de o ambulanță. Medicii nu i-au mai putut salva viața copilei, iar bunica sa a murit în timp ce era mutată pe secția ATI. 

Magazinul de unde a fost cumpărat peștele congelat nu avea autorizație pentru a vinde acest produs. Bunicul fetiței a ajuns și el la spital. Se află în stare bună dar rămâne sub observație. 

Primarul din sat susține că nu peștele ar fi fost cauza deceselor 

"Nu am vorbit cu proprietarul magazinul încă. Au fost mai multe controale la fața locului. Părerea mea personală, eu cred că decesele nu se datorează consumului de pește, dar până la rezultatul probelor biologice nu ne putem pronunța.

La masa respectivă, din ziua de Florii s-au consumat mai multe produse. Am vorbit cu membrii familiei și mi-au relatat ce s-a întâmplat.

Magazinul respectiv, chiar dacă este un magazin de la sat, proprietarii sunt oameni foarte serioși", a declarat Silviu Gheorghescu, primar Spanțov. 

Sursa: Antena3

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD