Ilan Șor, liderul blocului politic "Victorie", continuă proiectul de deconspirare a corupților și escrocilor de la putere. Conform unui comunicat de presă, scopul acțiunii este de a face activitatea politică și administrativă a țării maximum transparentă și legală.

Iacob Stegarescu, primarul satului Suhuluceni, raionul Telenești, este noul subiect al anchetei. El cumulează ilegal funcții, fiind reprezentant al partidului de guvernământ.

"După cum se știe, o oaie proastă strică turma. Dar pasiștii nu au altele. Stegarescu, despre care am amintit, este un Janus cu două fețe, sau mai bine zis, Iacob. Gândiți-vă la asta: el este primarul comunei Suhuluceni și, în același timp, conduce Asociația de Economii și Credite Suhuluceni Credit. Legea interzice cumularea funcției de conducere într-o asemenea organizație și în primărie. Însă pentru pasiști legea nu este un ordin.

În documentele acestei instituții financiare, Stegarescu este menționat ca administrator. El nici măcar nu încearcă să ascundă aceasta. Pentru că a încălcat legea, trebuie amendat și demis din funcția de primar. Și noi vom reuși aceasta, pentru ca alții să nu fie tentați să o facă", a declarat Ilan Șor.

Demisia lui Stegarescu - singura cale corectă de ieșire din această situație scandaloasă. Faptul că reprezentanții PAS nu se sfiesc să încalce legea - demult nu ne mai surprinde. "Inspectorul de integritate are cu ce se ocupa. Demisia este iminentă. Și vă îndemn, prieteni, să ne ajutați în continuare să luptăm împotriva încălcării legii în Moldova!", a adăugat Ilan Șor.

Șor propune expedierea documentelor, înregistrărilor video, corespondenței și altor dovezi ale acțiunilor ilegale ale regimului Sandu pe un bot special de pe Telegram @honestMoldova_bot sau pe email - videos@legalinfomoldova.com. Pentru aceasta va fi acordată o recompensă financiară. Asigurarea anonimatului este garantată.

 

 

 

 
 

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD