Șoferul deputatului neafiliat Eugeniu Nichiforciuc ar fi fost atacat cu un cuțit după ce a încercat să îl oprească pe individul care l-a stropit în seara de 22 decembrie cu o substanță necunoscută pe parlamentar. Informațiile au fost publicate de postul de televiziune N4, la scurt timp după incident.

Potrivit jurnaliștilor, totul s-a întâmplat chiar lângă scările de la intrarea în televiziune. Un individ care purta mască de protecție s-a apropiat de deputat și a vărsat peste acesta o substanță verde dintr-o butelie pe care o ținea într-o pungă.

Șoferul lui Nichiforciuc a pornit spre individ pentru a-l opri, însă și acesta a fost stropit cu substanța respectivă. Deoarece angajatul parlamentarului a continuat să îl urmărească, bărbatul al cărei identitate nu a fost deocamdată stabilită, a scos din buzunar un cuțit și i-a tăiat geaca șoferului.


Incidentul s-a produs după ce parlamentarul a participat la emisiunea „Puterea a patra” cu Gheorghe Gonța. Ulterior, Eugeniu Nichiforciuc a scris pe pagina sa de Facebook că totul s-a întâmplat deoarece ar fi spus lucruri „care i-au deranjat pe unii”.

Autorul atacului nu a fost deocamdată reținut.