Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit, la Palatul Elisabeta din București, cu Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu. Șeful Executivului a exprimat recunoștință pentru susținerea necondiționată a Casei Regale a parcursului european al Republicii Moldova.

„Uniunea Europeană este proiectul de pace și democrație la care vrem să fim parte, alături de România, iar sprijinul pe care îl primim în această cale este resimțit de fiecare cetățean. Casa Regală promovează interesele țării în toate capitalele europene și ne sprijină în eforturile noastre de creștere și modernizare a economiei, inclusiv prin stimularea investițiilor străine”, a menționat prim-ministrul Dorin Recean.

Părțile au vorbit despre cea de-a doua ediție a Forumului Economic cu genericul „Investiții, Inovare, Integrare Europeană”,  organizat la Chișinău în luna februarie, sub auspiciul Familiei Regale. În acest context, a fost subliniată importanța unor evenimente comune care dezvoltă parteneriate între mediul antreprenorial și promovează oportunitățile de investiții în țara noastră.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Dionisie Rusu